La Punteta · 8 de Maig de 2017. 11:08h.

ALBERT BATALLA

Diputat de Junts pel Sí

La Catalunya real

Volen gastar-se diners de tots els catalans en quelcom que no és necessari! Tenen l'estranya habilitat de voler enfrontar la gent d'aquest país per motius identitaris! Es dediquen a fer propostes absurdes que no tenen  res a veure amb el que demana i necessita la gent del carrer! Estan desconnectats de la Catalunya real! Volen crear problemes allà on no n´hi ha! ... Aquest és l'argumentari repetit fins a l'extenuació pels partits unionistes a Catalunya. 

Rotular els senyals de transit en castellà. Això sí que és un problema real que la ciutadania fa anys que demana amb manifestacions multitudinàries al carrer. Manifestacions que exigeixen que el triangle invertit de cediu el pas es converteixi a tots arreu en "ceda el paso". És absolutament prioritari i de vital importància per a tothom que una senyal d'una bicicleta que indica una carril bici en comptes al peu del pictograma hi posi ciclistes hi posi "ciclistas".  Per no parlar de la fractura social que provoca que un senyal de no aparqueu, s'avisa la grua no hi figuri un "no aparcar, se avisa grua". I evidentment, canviar tot això a tot arreu no costa ni un euro perquè amb quatre vinils queda resolt... Lamentable que ciutadans, amb la complicitat del PP i altres formacions polítiques es dediquin a fer-nos perdre el temps d'aquesta manera a tots plegats creant conflicte en quelcom que no ha suposat mai cap problema al nostre país. 

Mentre, el Govern fa feina en doble dimensió: el progrés del país i el procés del país. Justament en aquestes darreres hores tenim dues informacions que ho exemplifiquen. L'anunci de compra imminent per part del Departament de Governació de 350 vivendes per a lloguer social amb els recursos de l'impost sobre els habitatges buits propietat de bancs o grans tenidors. Un impost amenaçat per l'Estat ja que la llei 14/2015, que l'empara, està recorreguda pel Gobierno al Tribunal Constitucional. L'altre anunci de compra és el de les urnes, emparant-se amb les competències que té Catalunya, el Govern està decidit a que els catalans votem el nostre futur polític en un referèndum a la tardor. Sí o no, però que votem. Un referèndum demandat per una amplia majoria de la societat catalana i del Parlament de Catalunya. Progrés i procés, la millor síntesi de la Catalunya real. Això defensem i per això treballem. 

Albert Batalla i Siscart

Diputat de Junts pel Sí

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Gerardo Quesada, On vull, 11/05/2017 - 23:50

Ras i curt, el senyor Batalla menteix. Mai, absolutament mai, ha demanat cap partit constitucionalista que se substitueixi el català pel castellà en els senyals de trànsit. El que es vol és que els rètols siguin tan en català com en castellà, en correspondència amb la realitat bilingüe de la societat.

#14 Funcional, bcn, 11/05/2017 - 09:45

Gracias por aclararnos que las considerables sumas de dinero que los laboriosos contribuyentes catalanes creían que España les robaba iban a parar a los bolsillos de los representantes de su 'propio pueblo'.

#13 Carlos, Barcelona, España, 10/05/2017 - 11:42

La CATverna se niega a aceptar la Cataluña real, es decir, la bilingüe , por supuesto, plural ideológicamente. Me parece nauseabundo el artículo del señor Diputado de Junts pel Si. La Cataluña que nos quieren imponer es la monolítica y triste. Señores exconvergentes, ¿conocen, de verdad, la Cataluña real? Salgan a la calle y escuchen a la gent

#12 Javier, girona, 09/05/2017 - 16:36

Defendeis el nacionalismo identitario, el mismo que implantó Jordi Pujol en la sociedad catalana y que lleva 35 años en el poder. Y defender que no se discrimine y se excluya a la lengua propia de la 1/2 de los catalanes, es denunciar lo mismo que hizo Franco con el catalan. Usted tiene que ver mucho mas con Franco que yo.

#11 JC, Barcelona, 09/05/2017 - 01:29

Las señales de tráfico no son un problema... siempre que estén exclusivamente en catalán, claro.
Sin embargo, parece que rotular en castellano sí era un problema, y Jordi Pujol en el pacto del Majestic exigió a Aznar que no denunciara la ley de las multas lingüísticas para hacerlo Presidente.