La Punteta · 2 d'Octubre de 2019. 07:52h.

JORDI

La solitud d'un indepe

Som l’1 d’octubre de 2019 i m’acabo de fotre dos cubates. Els necessito per escriure aquestes ratlles. Dos és el punt just, si només me’n prenc un, no em surten les paraules. Si en faig tres, tampoc. Per tant, dos cubates i som-hi.

Li envio això a un tal Rius de l’e-noticies. És un tio molt catxondo i penso que m’ho podrà escampar. Sóc egocèntric i el que vull és que això s’escampi. No ho vull fer a les xarxes socials, sóc d’un partit i em coneixen. Quina vergonya fer-ho així, però no tinc altre remei. El partit del que sóc ha rebut la repressió al més alt nivell, no com altres que en teoria són més radicals. Però els del meu partit no saben com sortint-ne d’aquesta situació. S’ha de fer allò políticament correcte, avui ho han fet, però malament. Però no seré jo qui critiqui el que fa el meu partit, almenys ara, quan els meus estan a la presó. Imagino i desitjo el dia que ho pugui fer, en tinc ganes, però no faré fins que siguin lliures.

L’e-notícies és un portal de notícies una mica estrany. El segueixen molt els de Ciutadans, però també alguns independentistes com jo, que ens considerem crítics i estem emprenyats. No m’agrada gens del Rius que se n’enfoti dels que estan a la presó, o potser no és ben bé això. No ho sé. M’agradaria que el Rius fos més sensible. Potser el Rius i jo no som tant diferents. Almenys tots dos estem emprenyats.

Avui en Puigdemont ha continuat amb les fricades de quan la cosa està moguda. Tot se n’ha anat en orris pel seu friquisme. Els meus també ho són de friquis, però no tant. Els meus familiars han anat a Lledoners, tornen a estar engrescats. La República és possible, diuen. Jo ploro. No puc. Estic sol? M’agrada saber que no. En tot cas, tot ho hem de decidir votant. No hem arribat mai al 50% i això és clau.

Ens espera un octubre trist. Els meus no saben què fer. Rius, m’agradaria que ens donessis un cop de mà.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Kropotkin, Vic, 14/10/2019 - 12:41

Los tractorianos son realmente frikis. No sé como lespueden engañar tanto y seguir haciendo el indio por las calles. Que forma de hacer el ridículo. La república no existe, idiotas... Jua, jua, jua,...

#9 Nitato, nav, 06/10/2019 - 11:20

No entenc el separatisme sense aversió infundada a la resta de ciutadans d'espanya. No hi ha cap argument, sigui corrupció, sigui lleis, que no tinguem a catallunya mateix, que està bastant podrida. És nacionalisme pur i dur, que probablament derivaria en extrema dreta, ja que segurament tú i els teus mirarieu a un altre costat si la cosa es pos

#8 YO, Tres Cantos, 05/10/2019 - 08:56

A mi este señor no me da ninguna pena. Pertenece a esa gente que me ha hecho durante 30 años la vida imposible porque soy de Madrid, hablo español y no me creo nada del hecho diferencial, llenos de un odio irracional, unos supremacistas insultantes que piensan que tienen "derecho" a lo que "desean". A la política se va llorado, además

#7 Joseluis, Barcelona, 04/10/2019 - 23:02

Hola noi
Crec q tots els partits volen mantenir les seus votants.
I no en sembla malament.
Crec q la gent troba la política del día a día avorrida.
I q solament ens mobilitzem amb películas, héroes,bons i dolents.
Per tant el relat i sortir per la tele ,el marketing politic,es fonamental.
Allunyat un temps de tot aixó i busca dins teu

#6 Onofre de Dip, Barcelona, 03/10/2019 - 16:53

Benvolgut Jordi: diu vostè que el no haver arribat mai al 50% és clau. Doncs miri, ni que haguessin arribat al 51% o, ja posats, al 71%; això no dona autoritat per a tirar pel dret trapitxant les lleis, la constitució i el propi estatut. Si un dia Catalunya arriba a ser independent, ho haurà de ser conforme a la llei.