Publicitat
La Punteta · 23 de Juliol de 2018. 11:45h.

DÍDAC NADAL

Portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona

L'admirable tasca de les entitats veïnals... moltes gràcies!

Aquestes darreres setmanes he pogut viure quelcom senzillament extraordinari, m’explico. Com tots sabreu, Tarragona es troba immersa en moltes petites festes majors, és a dir, cadascun dels barris de la ciutat celebra, durant aquest mes i el vinent, amb alguna excepció, les singulars festes majors dels barris de la ciutat.

És senzillament engrescador veure com, petits i grans, es posen a treballar plegats per tal de preparar, de forma incansable, totes les activitats programades. És senzillament encoratjador veure amb quin esperit i voluntat s’emplacen per organitzar les millors festes, superant-se any rere any, simplement meravellós.

Sense dubte, hom entén que davant tant altruisme, tanta col·laboració veïnal i tant d’esforç, només pot cabre l’acompanyament rigorós i permanent de l’Ajuntament de Tarragona, restant a disposició del veïnat, només faltaria, davant la gran tasca col·lectiva. Si bé -com és habitual a la nostra ciutat-, resulta que per diferents motius que mai haurien d’ocupar a la ciutadania, les subvencions que puntualment havien de rebre les Associacions de Veïns s’han vist bloquejades. Insisteixo, les causes que han provocat que les subvencions no hagin arribat a hores d’ara mai haurien d’haver afectat els veïns i veïnes. En cap cas podien resultar un risc per a les persones que encapçalen, precisament, les propostes veïnals i fomenten amb la seva actitud la convivència i cohesió de la ciutat i la seva gent.

Doncs bé, allò que mai havia de passar ha succeït. S’han celebrat multitud de festes locals mentre encara no s’han abonat les subvencions públiques per poder organitzar-les, significant, conseqüentment, que no només les associacions i famílies dels barris han treballat de forma infatigable, sinó que sorprenentment, davant la manca absoluta de serietat del govern local i l’inadmissible retard en la gestió de les subvencions, han assumit les despeses econòmiques de les festes esperant -amb la confiança justa- que algun dia algú els hi torni els diners.

Puc assegurar que ha passat, sí, ha passat, al carrer del Compte, a Icomar, a Camp Clar, a Torreforta, al Barri del Carme, al Serrallo, a La Floresta, a l’Albada, a Parc Riu Clar, al Pilar, a Riu Clar, a tot arreu! No només han treballat nit i dia per tal de deixar-ho tot enllestit, sinó que a més han assumit la càrrega econòmica de les festes de tots! Tot plegat ha estat una bufetada més del govern al seu poble i, no em cansaré de dir-ho, una lliçó de vida i compromís d’aquells i aquelles que no només s’han esforçat infatigablement per les festes de tots, sinó que a més -això és de traca- les han pagat sense saber del cert si el Sr. Ballesteros les retornaria... Quin coratge, sense dubte, en aquestes festes els protagonistes són ells! Moltes gràcies per tot!

   

Tarragona, 19 de juliol de 2018

Dídac Nadal

Portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona

 

 

 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#5 botifler1914, Sinitaca, 26/07/2018 - 15:29

SI en el PEDET.cat os hubierais dedicado a governar no estariamos como estamos.

#2 pepe, andorra, 26/07/2018 - 15:11

si