Publicitat
La Punteta · 14 d'Abril de 2015. 07:04h.

JORDI BAEZA BELTRÁN

@AzoteLiberal

L'assemblea de l'Assemblea

Poca gent però encara massa, a l'assemblea de l'ANC d'aquest cap de setmana, tenint present el frau que ha significat aquesta organització processista i governamental.

Incapaç de mobilitzar-se ni una sola vegada contra el poder a Catalunya per tal que faci efectiva la independència, tal com diuen desitjar. Diuen o deien que pressiona als polítics? On ha estat per alertar sobre els eufemismes que han definit i limitat el Procés? Els ha alimentat i consolidat. On era després de la reculada del 9N? On era quan els polítics no van assolir l'objectiu de la llista única que volia l'ANC i l'independentisme més de base? On ha estat per exigir les promeses sobre estructures d'Estat? On és pel que fa a que CiU no aigualeixi el concepte DUI? Des del primer dia ha estat un estri creat per i per al poder. No el pot pressionar, per tant.

I com a presumpte lobby no ha estat capaç de conciliar per tal de fer la famosa llista única. Fracàs absolut de l'ANC. Em recorda una mica als grans sindicats.

Això sí, xiular i assenyalar enemics interns -de CiU i d'ERC- és en l'únic que és eficient l'ANC. No cal recordar el capítol de Forcadell negant la catalanitat de PPC i C's. Organització clau per fer bullying a PSC, ICV i Duran. Capítols compensats aquest cap de setmana quan la líder va fer callar a qui xiulava Àngel Ros. Processisme en estat pur: emocional i d'odi passiu. No pas independentisme alliberador.

Quina classe de persona ha pogut creure que Carme Forcadell és líder de res? Titella molt ben seleccionada per no ser cap perill desestabilitzador. Presentar l'ANC a les eleccions sense el permís de Palau? No em facin riure.

I si hi ha eleccions en plena agenda electoral espanyola -no en la data preferida per l'ANC- a partir del 27S: o final del Procés o més martingala processista. Perquè la independència fàctica no sumarà gaire més vots que els de la CUP i SI. I això no serà "culpa d'Espanya".

Per fer la indepedència només hi ha 2 vies: la pacient reforma legal de l'Estat o la ruptura estil López Tena. La resta: una mentida que agrada a molts i que deu proporcionar molta satisfacció passiva als odiadors habituals.

@AzoteLiberal a Twitter

El blog: http://blogs.e-noticies.com/Jordi Baeza.html 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Només és espanyol qui no pot ser altra cosa.., Lleida, 19/04/2015 - 17:10

Jorge el liberal, abans veuràs la teva cutre, miserable i tercermundista Españistan com una república islàmica a l'estil d'EI abans que un país europeu, digne, civilitzat i democràtic. S'ha de tenir molt poca dignitat per ser un etern immigrant espanyol, o és que no pots ser altra cosa Jorge?

#3 Luis Rey , Bilbao , 17/04/2015 - 18:04

Desde el nombre "Asamblea", ya se ve que la voluntad es más deliberativa que factual. Suena a válvula de escape más que a presión.

#2 BEJOTA, BCN, 14/04/2015 - 19:43

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30%

#1 Antoni, Paris, 14/04/2015 - 13:36

Mireu la independencia no la fara ni en Mas ni en Junqueres, ells es limitaran a ferse la victima davant el mon. I sera inutil i ridicul perque Catalunya no esta oprimida, sino empanada i atemorida. Si volem la indep l'haurem de prendre nosaltres sols, amb una majoria del parlament.