Publicitat
La Punteta · 11 de Maig de 2017. 11:51h.

IVET CASTAÑO

Presidenta comarcal del Bages del Partit Demòcrata

L’hora del sí

‘El veritable demòcrata és aquell que, amb mitjans exclusivament no violents, defensa la seva llibertat i, per tant, la de la seva pàtria. I, en última instància, la del gènere humà’. Amb aquesta frase del pacifista, polític i pensador indi Mahatma Gandhi t’explico que el Partit Demòcrata ha iniciat la campanya pel sí al Referèndum. ‘Sí al millor país’ és la campanya que ens acompanyarà aquests mesos fins a la data de la votació. Sí al millor país, sí a la nostra llibertat, sí a remar fort aquests últims mesos que ens queden per a fer realitat l’anhel de moltíssima gent.

Convèncer a les persones indecises, animar als convençuts i treballar de valent per arribar a tots els racons d’aquest país perquè a l’hora de la veritat no tinguem cap dubte. Junts, amb la suma i complicitat de tothom per aconseguir el nostre propòsit ara ja sí, en la recta final.

Amb tota l’energia haurem de sortir i donar el millor de nosaltres mateixos pel bé comú. La nostra gent, la gent del Partit Demòcrata, els que ho són i els que encara no ho saben però també ho són, sortim a convèncer, a donar arguments sòlids i a explicar-nos les vegades que faci falta per a esvair dubtes i neguits. Aquest és el deure que tenim els partits polítics, eixamplar la base. El Govern té la responsabilitat de convocar el referèndum i nosaltres d’explicar-nos amb arguments. Aquests ingredients, d’energia, d’esperit d’impuls i d’il·lusió ens són coneguts. Són els ingredients que caracteritza a la gent del Partit Demòcrata. Bevem d’ells cada dia per a seguir construint un nou partit que faci de pal de paller del centre polític d’aquest país. Un projecte viu, il·lusionant que amb aquesta energia que parlo creix dia a dia. Creix en nombre d’associats, en etapes i projectes. Havent fet el desplegament territorial i orgànic, ara falta el desplegament ideològic. Després de mesos de conferències amb experts de diferents àmbits, culminem aquest dissabte 13 de maig a Barcelona amb una gran conferència que permetrà posar negre sobre blanc els elements més distintius del projecte del Partit Demòcrata i ajudarà també a eixamplar la base per a donar arguments pel sí.

La nostra acció política va dirigida a enfortir la centralitat política des del sobiranisme. Una centralitat política àmplia, perquè el nostre és un projecte inclusiu, de suma, de col·laboració per a construir un país que s’emmiralli en els millors èxits europeus. Un país que es basi en l’esforç, en la meritocràcia, que aposti per la qualitat dels seus serveis públics, que valori l’economia productiva, que cregui en l’ascensor social i en les segones oportunitats. I sobretot aposti perquè el dret a decidir es produeixi i sigui una realitat.

Amb l’esperit d’agafar i recollir el talent que existeix a la nostra societat per a construir projectes seductors ideològicament, et convido aquest dissabte dia 13 al Teatre Victòria perquè et puguem explicar de primera mà, què pensa el Partit Demòcrata, ens hi acompanyes?

8 Comentaris

Publicitat
#7 Blop, Bcn, 15/05/2017 - 12:25

Hola Ivet Castaño o poder millor t'hauries de fer dir Castanyer... Si us plau, una mica de coherencia!. L'independència mai pot ser un projecte inclusiu, de suma i de col·laboració.

#7.1 pepe.----, andorra, 16/05/2017 - 12:28

te habrias de llamar Castanyer? asi va el pais, Franco ya cambio los apellidos para españolizarlo y ahora tu vas a pretender lo mismo pero al reves? Deja q cada uno se cambie lo q le de la gana y cuando le de la gana. Q no veo q problema hay en ser independentista y llamarse Castaño. Claro q los conversos son los peores.

#6 pepe.----, andorra, 12/05/2017 - 13:34

Es mas, el problema no es la independencia o el referendum o lo q el estado mayor separata diga, el problema es ese mismo estado mayor separata y todos los q dirigen el asunto desde las alturas. Insisto, no voy a cambiar un opresor por otro, para eso me quedo como estoy, q al menos en Andorra, puedo llevar a mi hijo a estudiar en español.

#5 pepe.----, andorra, 12/05/2017 - 13:32

asi q mientras sean ustedes los q lleven el cotarro mi respuesta a sus propuestas, sus falacias y sus sofismas es NO, NO, NO y cien veces no. De ustedes solo quiero q devuelvan todo el dinero q a traves del presupuesto y nuestros impuestos se han llevado y si es posible,perderles a todos de vista el resto de mi vida. No quiero saber nada con vds.

#3 Pepetcabrejat, Bcn, 12/05/2017 - 08:44

L' hora de que foteu el camp, si és que teniu vergonya.

#2 Grauero, Gurugú, 11/05/2017 - 17:08

Yo no necesito nombrarme DEMOCRATA porque siento que lo soy, y tengo que decirte que NO me has CONVENCIDO, me siento libre y quiero no solo que mi país España sea el mejor, quiero que todos los países del mundo lo sean. Yo lo tengo claro, pero creo que tu no, por lo que manifiestas en tu escrito "a l’hora de la veritat no tinguem cap dubte"