La Punteta · 10 d'Agost de 2010. 22:03h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

Malgrat tot, Carretero

Malgrat tot l'espectacle que estan donant uns i altres.

Malgrat les contradiccions de Carretero que, el 17 de juny del 2009, va manifestar que "els nostres associats escolliran en primàries els candidats i les posicions a les llistes electorals".

Malgrat les contradiccions de Reagrupament, que en la primera assemblea celebradal el 3 d'octubre del 2009, també va aprovar en la seva ponència política que "els candidats en cada circumscripció electoral seran escollits en un procés de primàries amb llistes obertes".

Malgrat que Reagrupament preveu -i Carretero ho va ratificar en la seva segona assemblea- la creació d'un Ministeri de Defensa, unes Forces Armades, una Guàrdia Nacional i fins i tot uns serveis secrets en el cas de ser independents. Un programa així només pot ser obra de Miquel Sellàres. Tant per tant millor ser com Costa Rica que, en un continent tan convuls com Amèrica Llatina, va abolir l'exèrcit el 1948. Abans escoles que tancs

Malgrat els tics autoritaris que ha exhibit l'exconseller -i que ja denunciar Salvador Cardús en un article a l'Avui-.

Malgrat l'afer Sandra Lomas, mai explicat del tot o explicat malament.

Malgrat algun friki que corre pel seu web.

Malgrat Rut Carandell.

Malgrat tot, encara m'inspira més confiança Joan Carretero que Joan Laporta.

Però Laporta té més ganxo electoral. De fet entre Laporta i la cap de llista de Reagrupament per Barcelona no hi ha color.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pañuelo pales, b, 12/08/2010 - 02:10

Creación de Defensa y una dirección general para brigadistas internacionales, que tienen que salir en la tele como en el programa 'sobta terra' a la carta

#6 Mr. X, bcn, 12/08/2010 - 01:36

Quins bunyols que escrius de tant en tant, Rius.

#5 Abate Marchena, Viladecans, 11/08/2010 - 17:09

El Dr. Carretero de Presidente de la Generalitat elegido por sufragio universal en Distrito ÚNICO, con la legitimidad de toda Catalunya y un Parlament que eligiera a Joan Laporta Conseller en Cap, Catalunya sería de las más avanzadas naciones europeas.

#4 JORDI LLENAS DEU, Torroella de Montgrí, 11/08/2010 - 12:40

UNITAT, UNITAT I SOLAMENT UNITAT. Ja n'hi ha prou de desprestigiar els companys independentistes, sembla que us pagui CiU. Perquè l'independentiste trionfi solament hi ha la via de la unitat, Reagrupament, Solidaritat Catalana, Conferència Nacional, CUP

#3 Pau, St.Cugat, 11/08/2010 - 08:15

Preferiria una article que no donés per fet que haurem de triar. Personalment, si no es presenten en coalició votaré en blanc. Si no són capaços de negociar entre ells, amb idèntic programa, com han de negociar una independència??!!