Publicitat
La Punteta · 28 de Desembre de 2018. 08:27h.

DANIEL BOIRA

O una cosa o la otra

Recordaran una de les notícies que més va trascendir del passat dia 21 de desembre. Un mosso escridassant un guarda forestal, tot recordant-li que la República que pretenia defensar no existia. La república no existeix.

El digital EnBlau recollia, en un artícle de Darío Porras, un tuit de Jofre LLombart, sotsdirector d’”El món a RAC1”, sobre aquesta. La part final del tuit feia: “... Y efectivamente, la República no existe. Pero Lledoners, sí. Están en la cárcel nueve personas por haber cometido un delito que, según vuestras risas, no existe. O una cosa o la otra, cínicos.

Segons el periodista del diari digital, aquest tuit del LLombart aporta: “... una reflexió pausada i carregada de seny que hauria de fer pensar més d'un. És difícil dir més en un parell de tuits.

Doncs jo m’he sentit al·ludit i he volgut pensar i reflexionar una mica. I la conclusió que trec és que em sorprèn que un periodista al que tots li suposem un mínim de professionalitat -no de coneixements de dret- faci una simplificació tan burda: Com el delicte no s’ha portat a terme, no s’ha executat; la justícia no té res a fer amb els impulsors i autors d’aquell delicte frustrat. La meva reflexió pausada, Sr. Porras: O ets un professional o ets un mediocre; o una cosa o la otra, Jofre.

 

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 M. Pilar, Barcelona, 28/12/2018 - 21:57

A aquest senyor se li hauria de preguntar: El cop d'Estat de Tejero i companyia van aconseguir el seu objectiu? No però, com ho van intentar van tenir la seva condemna.. El presos independentistes no van aconseguir la República però, ho van intentar. Oi que ho entén?

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/12/2018 - 16:43

"Y efectivamente, la República no existe. Pero Lledoners, sí. Están en la cárcel nueve personas por haber cometido un delito que, según vuestras risas, no existe. O una cosa o la otra, cínicos.”

Cínico, que la republiqueta no exista no quiere decir que no se declarase. Si los que la declararon no la defendieron no por ello se elimina el del