Publicitat
La Punteta · 2 de Desembre de 2014. 09:18h.

BENET MAIMÍ

Benet Maimí

Rajoy governa d’esquenes a Catalunya

Dissabte hem pogut comprovar que la tan anunciada visita de Mariano Rajoy a Catalunya ha estat profundament decebedora i ha constatat que el govern del PP aposta pel frontisme, una actitud que no porta enlloc i que no genera cap tipus de solució possible al contenciós entre Catalunya i Espanya.

És decebedor que Rajoy hagi estat incapaç de fer una sola proposta per trobar solució a l’innegable conflicte existent. A més, dissabte va prendre l’actitud de l’”aquí sóc jo” i es va permetre situar al marge de la legalitat a les més de 2.300.000 persones del nostre país que a les urnes van voler exercir lliurement i democràticament el seu dret a decidir el futur del nostre país. La seva dura actitud de menyspreu frega l’autisme polític.

Ha tornat a quedar clar que l’executiu de Mariano Rajoy governa d’esquenes a Catalunya perquè és incapaç d’oferir ni una sola proposta, i més greu encara, d’escoltar i de dialogar sobre les inquietuds i anhels d’una molt substancial majoria dels catalans i de les catalanes.

És evident que quan Rajoy ve a Catalunya només pensa en el seu partit i en el seu electorat. De fet, una part de la seva intervenció la va dedicar a reforçar el paper de Sánchez-Camacho i dels seus partidaris perquè no se sentin sols.

I la part central del seu discurs es va centrar a ignorar i a menystenir el president Mas i les persones que van participar el 9-N. Rajoy ha tornat a demostrar que només governa en clau partidista. Per això l'única resposta que ha sabut donar a Catalunya durant el seu mandat és la negativa, la negativa i més negatives. Hauria de començar a comprendre que no és així com solucionarà res, que d’aquesta manera no es respecta un poble i que tampoc amb aquesta actitud no reduirà les diferències a la recerca de solucions. Malauradament ens ha tornat a quedar molt clar que Rajoy governa d’esquenes a Catalunya, d’esquenes a les persones del nostre país.

Benet Maimí, secretari d’Organització d’Unió Democràtica de Catalunya

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, bcn, 04/12/2014 - 20:21

Neix l'associació Empresaris de Catalunya per "donar veu als empresaris i professionals de l'empresa que desitgem alertar de les conseqüències negatives que portaria el 'procés secessionista' català per a l'activitat econòmica de Catalunya".

GAME OVER !

#3 Luis Rey, Bilbao, 03/12/2014 - 01:44

A)Hemos desconectado,B) proceso a la independencia, C)romper la legalidad vigente,D) haznos una propuesta. Marque la letra que no debería estar en esa lista.

#2 Pol, Gava, 02/12/2014 - 21:53

Per anar BE en Rajoi hauria d'obeir i manso a les ordres de en Mar

A les hores seria fabulos
baixeu del nubol

#1 josep miquel, el maresme, 02/12/2014 - 20:31

Si senyor d´Arenys, goberna d´esquena peró`va deixant anar els euros d´un fons perquè es puguin pagar les nómines i alguna vegada a les farmacies.
I aixó de que vàren acudir a votar lliurament i democràticament, deixem-ho amb lliurament perquè de garantia democràtica, cap.