Publicitat
La Punteta · 5 de Novembre de 2018. 09:49h.

DANIEL BOIRA

Si tot va bé...

Divendres passat, a la tarda, vaig a anar al centre de Cerdanyola. Gent passejant pel carrer, a la biblioteca també hi havia gent,a les terrasses dels bars i, segons van dir-me, la primera sessió de la tarda de Cristopher Robin estava plena.

A la mateixa hora ja es començaven a concentrar a les diferents presons els primers manifestants per mostrar el seu suport als encausats pel procés.

Com a tot arreu hi ha matisos i les coses no acostumen a ser blanc o negre. Pero sí que es dibuixen dues comunitats vivnt en mons diferents i compartint el mateix territori. Segur que hi ha molts grisos i això ens permet ser més optimistes.

No fa gaire un important polític deia que si tot va bé, caldran uns vint anys per refer ponts, cosir ferides dins la societat catalana.

Si tot va bé.

Tenim a Catalunya una classe polÌtica capaç d'assolir aquesta fita? Tenim algun polític d'aquesta talla? De ben segur que el necessitem.

I l'altre element imprescindible és l'opinió pública. També en a quest àmbit caldran prefessionals disposats a abonar aquest terreny amb dedicació i, de moment, amb els mitjans que tindrien una major obligació i responsabilitat en aquest camp sembla que no hi podrem comptar.

Sí que hi comptem amb tots aquest grisos i matisos que, per sort, encara hi ha a la nostra societat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi, bcn, 16/11/2018 - 05:54

Cerdanyola No es una ciudad indepa, es mayoritariamente constitucionalistas. Los tractorianos hay que buscarlos en las profundidad y oscuridad de catalunya, son los "otros".

#4 EL CONTE DE LA LLETERA, Barcelona, 11/11/2018 - 08:20

Hi han masses INTERESSATS en que no vagi be

No interessa ni la normalitat, ni dialeg ....
Si interessa SI PITJOR MILLOR
i que no pari la musica

#3 botifler1914, Sinitaca, 08/11/2018 - 12:35

Los politicos aún no han podido romper (del todo) la sociedad catalana y mira que lo intentan los pobres.

#2 el último que cierre, Canovejas, 05/11/2018 - 20:22

Y líderes políticos y profesionales serios y creibles por supuesto que los hay. Lo que nos tememos enormemente es que haya un colectivo que no acepte la moderación y permanezca anclado en esa obsesión tan ilusoria que no le permita ver otras realidades incontestables y que una buena mayoria tiene aceptadas. Cuesta reconocer errores.

#1 el último que cierre, Canovejas, 05/11/2018 - 20:12

Es difícil tender puentes a quien de forma clara los bombardea. El bando que eligió la calle de enmedio y la aventura es al que le corresponde pedir perdón por tanta fechoría, rotura de convivencia y creación de alarma social. Y será entonces, cuando si se observa credibilidad en su mensaje, podremos retomar la normalidad. Pero me extraña mucho