Publicitat
La Punteta · 30 de Juliol de 2015. 13:30h.

PERE VILA

Pere Vila

Un moment decisiu pel futur de Catalunya

Estem, probablement, en un dels moments més importants de la nostra història. Estem a punt de canviar el destí del nostre país. Els resultats dels comicis del 27S ens donaran la força per continuar endavant el camí cap a l’Estat Propi. Catalunya s’ho mereix i els catalans també ens ho mereixem. Necessitem tenir un Estat que vetlli pels nostres interessos i no un estat que es dediqui a posar-nos pals a les rodes a tot allò que pot ser beneficiós pel conjunt dels catalans. Ja n’hi ha prou de ser ciutadans de segona en el nostre país. Per dignitat volem i necessitem un Estat, el nostre Estat.

Les entitats sobiranistes i alguns dels partits polítics que defensem la independència, ens hem unit per aconseguir una major força de cara a les decisions que s’hauran de prendre després del 27S. La unió fa la força. És necessari que anem tots junts en aquest procés tan il·lusionador.

Després del 27S tots junts tindrem el repte de construir un nou Estat. Els pilars fonamentals d’aquest nou Estat hauran de ser el social i l’econòmic. Hem de ser capaços de construir un Estat just socialment i viable econòmicament. El primer objectiu d’aquest nou Estat haurà de ser aplicar les polítiques necessàries per a què tots els ciutadans de Catalunya puguin accedir a una feina digne.  

Si els ciutadans de Catalunya ho volen, el procés cap a l’Estat propi és imparable.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Eixuga't i tornem-hi, Llançà, 30/07/2015 - 18:58

Un altre que manifesta la seva adhesió al poder. No n'esperàvem menys, una declaració per aquí, un articulet per enllà, i anar fent. que son quatre dies, nanus! treballar, mai. la política és molt més rendible.

#4 unborreguuu, de poble, 30/07/2015 - 16:54

diuen que l'any que ve CATALUNYA será nombrada el record guinness per ser la regió del món AMB MES MOMENTS TRANSCENDENTALS I HISTORICS dels nostres temps , són tants en els ultims anys que no hi caben al calendari hahaha...EN TEMPS DE CRISIS visca el SIMPLISME I LA DEMAGOGIA !!!

#3 Arribillaga, Sarria - Barcelona, 30/07/2015 - 15:57

"Si els ciutadans de Catalunya ho volen, el procés cap a l?Estat propi és imparable". Así termina usted su artículo. Y si los ciudadanos de Cataluña no lo quieren, será que no. También con mucha ilusión. Veremos el 28S. A primera hora a votar. Vamos a ir a votar en masa.

#2 Singoàlia, Cambrils, 30/07/2015 - 15:50

Com és que es dóna per fet que s'assolirà la majoria absoluta? I si no és així? D'altra banda malgrat les afirmacions sobre que s'aplicaran unes polítiques necessàries perquè tothom pugui accedir a una feina digna i bla, bla, bla, ningú em garanteix la correcta aplicació de les millors polítiques.