La Punteta · 9 de Maig de 2014. 08:35h.

BERNAT CAPELL

Bernat Capell

Vendre Messi

Com em confirmava ahir, amb el seu habitual sentit comú -cosa desgraciadament cada cop menys comú-, el bon amic Albert Montagut, Director de comunicació del FCB, avui per avui no només el director esportiu Andoni Zubizarreta no té res a dir sobre cap alta o baixa de fitxatges sinó que el club encara no ha obert la boca. Fum, especulacions, llistes figuratives de jugadors per tot arreu però res oficial em reafirmava minuts després l'eficient Toni Ruiz.

Llegint les darreres informacions sorprèn que hi hagi qui traspassi ja l'impecable lateral Dani Alves (què faria el Barça sense ell). Com també els Cuenca o Tello, entre altres, que són justament els jugadors que, a hores d'ara, menys tenen a veure amb els resultats d'aquest equip.

Ahir el Barça ja havia perdut la lliga, avui ja la té guanyada. Però tot segueix com sempre des que el grandíssim Johan va canviar la mentalitat d'aquest club que des dels seus inicis nedava per la mediocritat més absoluta. Enguany aquest Barça ha estat, pel que fa a les competicions, a l'alçada que havia d'estar: a punt de guanyar la Copa del rei, molt a prop d'una Champions (que seria la cinquena!) i encara pot guanyar la Lliga, un campionat que es mereix sens dubte l'Atlético de Madrid. I no crec estar gaire equivocat -seguint la mentalitat Cruyffista- que el que hauria de fer ara el Barça, si a més la selecció Argentina guanya el Mundial, és vendre Lionel Messi.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 tonbri, Barcelona, 19/05/2014 - 20:55

Ara ja no hi ha ningú que pagui la seva clausula (250 mil.lions). L'hauria venut quan va deixar de córrer, fa 2 anys. Crec que li ha passat el mateix que a Ronaldiño. Hipotecar el club amb 40 mil.lions anuals amb aquest Messi, és tan absurd com la prorroga de 3 anys que Rosell va fer a Xavi i Puyol

#2 Josep, Mataró, 11/05/2014 - 21:16

No m'agrada l'actitud de Messi al camp. Porta més d'un any així, la cosa no pinta bé.

#1 Enric Dachs, Barcelona, 09/05/2014 - 19:14

Fantàstic. I el iaio Xavi que plegui.

#1.1 tonbri, Barcelona, 19/05/2014 - 21:34

El iaio Xavi es el causant de que Thiago estigui al Bayern...
I si Sergi Roberto no fos mes pacient que Job, ja s'hagués anat.
I crec que es el causant de l'aplicació de la "jerarquia" que ha fet fracassar a Tata...