La Punteta · 29 de Juliol de 2010. 22:42h.

XAVIER RIUS

Director d'e-notícies

Xafarderies diverses

Com que la legislatura s'ha acabat, avui explicaré algunes xafarderies:

- No sé si la Dolors Montserrat ho sap, però a la portaveu del PP de Catalunya els periodistes li diem la Tieta. Que consti que és en to cordial. Sobretot perquè ha innovat la comunicació política.

- En canvi, al conseller Nadal, se'l coneix pel trilero per la seva forma de fugir d'estudi a les rodes de premsa de govern. Ara que estan de moda els toros, Nadal en sap un munt de torejar malgrat les aparences. El trobarem a faltar.

- Conversa entre un diputat taurí de CiU i un d'antitaurí: "jo no vull anar contra Espanya, vull una Catalunya millor". "I lliure", afegeix l'altre.

- Un dirigent d'Esquerra, dels que encara hi toca, em va fer ahir la següent definició del Govern: "el tripartit és com una casa de barrets sense amo".

- Quin líder polític s'ha embolicat amb la dona d'un alt càrrec?.

- I un altre divorci aquest mediàtic: Salvador Sostres i Enric Vila s'han barallat Vaig deixar d'anar a Canal Català perquè aguantar-ne un era dur, però els dos alhora era superior al meu aparell digestiu. Clar que un feia de deixeble de l'altre

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pere, Reus, 31/07/2010 - 02:18

Us heu fiat la cara de restrenyit que fa en Joan Saura? Sembla que sestigui cagant sempre que lenfoquen, laltre dia a la inauguració de nseke..sembla que sestigués cagant, aquest home està molt cremat.
Ja se sap qui juga amb foc es crema (eh joan..)

#2 Xavier, BARCELONA, 30/07/2010 - 12:27

Pel tema divorci...aposto per l'Hereu.

#1 Lluiset Palop i Flairol, Igualada, 30/07/2010 - 11:40

Ets un crack Rius. Sens dubte, un autèntic mestre. Et felicito pel confidencial e-noticies. No ens podríeu avançar qui s'està a punt de separar ? Jo aposto o pel Montilla o pel Saura...